به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان یزد در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین کارگرشورکی مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در این ماه عزیز و توفیق بهره مندی کامل از فیوضات لیالی قدر و با این امید که در زمره مغفورین در این ماه واقع شویم نه محرومین به بیان حدیثی از لسان مبارک رسول مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله)پرداختند که حضرت فرمود: إنَّ الجَنَّةَ مُشْتَاقَةٌ إلى أرْبَعَةِ نَفَر إلى مُطْعِمٍ الجَيعانِ وَ حَافِظِ اللِّسَانِ وَ تَالِي الْقُرآنِ وَ صَائِم شَهْر رَمَضَانَ
رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمودند: براستی، بهشت مشتاق چهار نفر است: کسی که گرسنه ای را سیر کند و آنکه زبان خویش را حفظ نماید و تلاوت کننده قرآن و روزه دار ماه مبارک رمضان.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان در ادامه با توضیح این حدیث بیان کردند ، فرق است بین اینکه انسان مشتاق بهشت باشد یا بهشت مشتاق انسان ، و اینکه انسان تلاش کند به بهشت برسد حداقل کار است، و یک مرحله بالاتر آن است که بهشت مشتاق یک عده ای از آدمها می شود و آن افراد با اعمال و کارهایی که انجام می دهند بهشت را خریدار خود می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین کارگر شورکی در ادامه به بیان حدیثی از لسان امیرالمومنین (علیه السلام) از کتاب شریف نهج البلاغه حکمت 456 شاره کردند که حضرت فرمود : أَلَا حُرٌّ يَدَعُ هَذِهِ اللُّمَاظَةَ لِأَهْلِهَا إِنَّهُ لَيْسَ لِأَنْفُسِكُمْ ثَمَنٌ إِلَّا الْجَنَّةَ فَلَا تَبِيعُوهَا إِلَّا بِهَا
امیر المومنین(علیه السلام) فرمودند: آيا آزاد مردی پیدا می شود كه اين ته مانده دنیا را به اهلش واگذارد، بدانید بهای جانهاى شما جز بهشت جاودان نیست، به کمتر از آن نفروشید.
ایشان در ادامه به بیان فرازی از خطبه مبارک شعبانیه از لسان مبارک پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) نسبت به ثواب افطاری دادن در ماه مبارک رمضان اشاره کردند که حضرت فرمود :
أَیُّهَا النَّاسُ مَنْ فَطَّرَ مِنْکُمْ صَائِماً مُؤْمِناً فِی هَذَا الشَّهْرِ کَانَ لَهُ بِذَلِکَ عِنْدَ اللَّهِ عِتْقُ نَسَمَةٍ وَ مَغْفِرَةٌ لِمَا مَضَی مِنْ ذُنُوبِهِ،
قِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ فَلَیْسَ کُلُّنَا یَقْدِرُ عَلَی ذَلِکَ فَقَالَ ص اتَّقُوا النَّارَ وَ لَوْ بِشِقِّ تَمْرَةٍ اتَّقُوا النَّارَ وَ لَوْ بِشَرْبَةٍ مِنْ مَاء.ٍ
ای مردم! هرکه از شما روزه دار مؤمنی را در این ماه افطار دهد، نزد خدا پاداش بنده آزاد کردن و آمرزش گناهان گذشتهاش را خواهد داشت.
برخی از اصحاب گفتند: یا رسول الله! همه ما قادر به انجام آن نیستیم. حضرت فرمود: با افطار دادن روزه داران، از آتش جهنم بپرهیزید اگرچه به نصف دانه خرما و یا به یک جرعه آب باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان در پایان سخنانشان ، به یکی دیگر از خصلت های اهل بهشت اشاره کرد و فرمودند: تلاوت کننده قرآن یکی دیگر از آن افرادی است که بهشت محتاج آن است، و هر کس در این ماه توفیق پیدا کند آیه ای از قرآن را تلاوت کند ثواب یک ختم قرآن را کسب کرده است.
در ادامه جلسه نکاتی توسط همکاران در معاونت های مختلف مطرح گردید و مصوباتی به همراه داشت که معاونین و همکاران در معاونت های مربوطه ملزم به پیگیری و اجرای آنها شدند.