به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) اردکان؛ در نشست «نقش شهید سید حسن نصرالله در منطقه» حجت الاسلام کمال مروتی گفت: رهبر شهید سید حسن نصرالله را با عناوین مجاهد کبیر، پرچمدار مقاومت منطقه، رهبر مدبر سیاسی و مجتهد معرفی می کنند.
وی افزود: ایشان شخصیتی ولایت مدار و با ایمان قوی رهبر شهید نائب امام زمان می دانست و بعد از پیروزی جنگ 33 روزه بر دستان رهبر شهید بوسه زد و این کار امیر قهرمان عرب، نشان از سرباز رهبر بودن و ولایت مداری او دارد.
حجت الاسلام مروتی با اشاره به این که تفکرسید حسن نصرالله به تفکر رهبر شهید نزدیک بود خاطرنشان کرد: جریان شیعه در ایران به برکت علمای لبنان است به همین خاطر ایران با لبنان نسبت نزدیک دارد و لبنان برای مسلمین خیلی مهم است.
وی افزود: شهید سید حسن نصرالله یک شخص نبود؛ بلکه یک مکتب بود.جریان حزب الله باعث شده که اسرائیل احساس خطر کند و جریان فکری سید حسن نصرالله سد مستحکم در برابر اسرائیل در منطقه است.
حجت الاسلام مروتی در پایان با اشاره به این که طلاب باید نگاه جهانی داشته باشند اظهار کرد: دشمن شخصیت سید حسن نصرالله را شناخت به همین خاطر 80 تن بمب بر سر او ریخت تا او را شهید کند. سید یک طلبه ای بود که نگاه جهانی داشت و توانست نقشش را به خوبی ایفا کند.
