کمیسیون تخصصی گرایش اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان به صورت مجازی برگزار شد

شناسه خبر : 166778

1404/10/29

تعداد بازدید : 6

کمیسیون تخصصی گرایش اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان به صورت مجازی برگزار شد
معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان، از برگزاری کمیسیون تخصصی گرایش « اخلاق و تربیت اسلامی» به صورت مجازی، جهت بررسی موضوع، اساتید و طرح تفصیلی پایان نامه طلاب، در این مدرسه خبر داد.

کمیسون تخصصی گرایش « اخلاق و تربیت اسلامی» با حضور دکترحسین احمدی، دکتر احمد دبیری، دکتر احسان فتاحی، اعضاي كارگروه، مریم مرتضایی، دبير جلسه، در پیام رسان ایتا برگزار شد. 

مرتضایی دبیر گروه گفت: در این کمیسون، طرح اجمالی عنوان« تکلیف‌ محوری به جای حق‌محوری در خانواده از دیدگاه آیات و روایات» مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد سوالات اصلی و فرعی موضوع مناسب نبود

وی گفت: به جای این موضوع، دو موضوع«نسبت حق و تکلیف در خانواده از منظر اسلام» یا «جایگاه تکلیف‌گرایی در خانواده از منظر اسلام کارگروه» به طلبه پیشنهاد داده شد.

مرتضایی در رابطه با طرح تفصیلی «چیستی تربیت اخلاقی از منظر شهید مطهری(ره)» افزود: با توجه به ساختار تنظیم شده، موضوع به این صورت  «تربیت اخلاقی از دیدگاه شهید مطهری» یا «مبانی، عناصر و روش‌های تربیت اخلاقی از دیدگاه شهید مطهری» تغییر و طرح تصویب شد.

وی خاطر نشان کرد: طرح تفصیلی دو موضوع «مسؤولیت اخلاقی والدین در قبال کودکان از منظر اخلاق اسلامی» و «چالش های اخلاقی در تبلیغ دین در فضای مجازی و مدیریت آن» به شرط اصلاح سوالات اصلی، فرعی و ساختار آن تایید شد.

 

نمايش اخبار

اوقات شرعی

امروز : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴
۹ شعبان ۱۴۴۷