مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد؛ به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی پیامی صادر کرد

شناسه خبر : 87184

1398/10/15

تعداد بازدید : 387

مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد؛   به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی  پیامی صادر کرد
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد؛ به مناسبت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی پیامی صادر کرد

به گزارش خبرگزاری کوثر، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد  با  مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی پیامی صادر کرد متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا (23 احزاب) 

شهادت سردار بزرگ اسلام و سرباز ولایت و یاور امت، سپهبد حاج قاسم سلیمانی وهمراهانش به ویژه ابو مهدی المهندس (ره)  را به محضر مبارک حضرت ولی عصر( عج الله تعالی فرجه الشریف) ، مقام معظم رهبری( مدظله العالی) ، مراجع عظام تقلید(دامت برکاتهم)، بستگان محترم، مردم شریف ایران وعلاقه مندان به ایشان تسلیت عرض می نماییم.

سردار سلیمانی از مجاهدانی بود که سالها در راه خدا مخلصانه جهاد کرد تا کشوراز مجاهدت او وهم رزمانش به امنیت وعزّت رسید او مقاومت را در عمل معنا کرد وخدماتش مرزهای جغرافیایی را در نوردید واز حریم اهل بیت (س) به خوبی دفاع کرد و محبوب دلها شد.

حاج قاسم حیات وممات پرخیر و پرکتی داشت چرا که زندگی او موجب تقویت نظام ومسلمانان مظلوم شد وبا شهادت او وحدت و انسجام بیشترگردید وتنفر به آمریکا به اوج رسیده است و اشتیاق به شهادت ومبازه با آمریکا واذنابش افزون شده است.

ترامپ احمق بداند سردار سلیمانی به آرزویش که شهادت بود رسید اما رئیس جمهور آمریکا به جز روسیاهی چیزی عایدش نخواهد شد واز خون او هزاران سلیمانی دیگر می روید تا لرزه بر کاخ های سست و شیشه ای استکبار واذنابش بیاندازد. 

مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران  استان یزد جنایت آمریکای تروریست ، در به شهادت رساندن سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی وهمراهانش به ویژه ابو مهدی المهندس (ره) که نماد مبازه با داعش تروریست بودند به شدت محکوم می نماید و بر این باور است که رزمندگان دلیر مقاومت ،  انتقام سختی از آن ددمنشان خواهند گرفت ودشمن شقی از جنایت خود پشیمان خواهد کرد.

    نمايش اخبار

    اوقات شرعی

    امروز : جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴
    ۸ محرم ۱۴۴۷