به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت خدیجه (س) بهاباد؛

تجمع بزرگ غدیریون بهاباد برگزار شد

شناسه خبر : 80745

1398/06/07

تعداد بازدید : 348

تجمع بزرگ غدیریون بهاباد برگزار شد
مراسم تجمع و جشن باشکوه عید ولادت و امامت غدیر خم در مکان گزار شهدای شهرستان برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه حضرت خدیجه (سلام الله علیها) شهرستان بهاباد، مراسم تجمع و جشن بزرگ غدیر خم با همت وهمکاری بانوان کارمند این شهرستان در مکان شهدای گمنام شهرستان بهاباد و با حضورمسئولین و اقشار مردم برگزار شد.

خانم درندی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت خدیجه (سلام الله علیها) شهرستان بهابادضمن بیان این خبر افزود امام صادق(علیه السلام) در بیان اهمیت عید غدیر می فرمایند: به خدا قسم اگر مردم فضلیت واقعی "روز غدیر" را می شناختند فرشتگان روزی ده بار با آنان مصافحه می کردندو بخشش های خدا به کسی که ان روز را شناخته قابل شمارش نیست و گفت: از جمله وظایف شیعیان بزرگ شمردن و بیان کردن عظمت غدیر می باشد.

وی در ادامه افزود: مدرسه علمیه حضرت خدیجه(علیها السلام) با همت بانوان شهرستان تجمعی در مکان شهدای گمنام شهرستان بهاباد راه انداختند که اجرای برنامه شاد و متنوع فرهنگی از جمله سخنرانی، مولودی خوانی، اجرای ورزش های زورخانه ای،اهدای هدیه به کودکان، بخش بادکنک و پرچم "علی ولی الله "در بین کودکان، پخش برشور حوزه و پخت کیک نمادین از جمله برنامه اجرا شده در این روز عظیم بوده است.

وی در پایان افزود: بعد از اتمام این مراسم مردم به صورت کاوران شادی از شهدای گمنام شهرستان به سمت میدان شهدای بهایاد حرکت کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    نمايش اخبار

    اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق
    چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

    اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق

    بر پایی موکب حس آرامش در یزد
    چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

    بر پایی موکب حس آرامش در یزد

    اوقات شرعی

    امروز : جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴
    ۱۵ محرم ۱۴۴۷