به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان یزد در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین کارگر مدیر محترم حوزه علمیه خواهران استان یزد به بیان حدیث ابوبصیر از امام باقر (علیه السلام ) نقل می کند که فرمود: می خواهی وصیت فاطمه(سلام الله علیها) را برایت بخوانم ؟
گفتم آری؟ حضرت صندوقی آورد، نوشته ای را از آن بیرون کشید و چنین خواند:
بسم الله الرحمن الرحيم
هذا ما اوصت به فاطمه بنت محمد رسول الله(ص) اوصت بحوائطها السبعه:
العواف و الدلال و البرقه و المبيت و الحُسني و الصافيه و ما لام ابراهيم الي عليٌ بن ابيطالب(ع) فإن مضي عليّ فإلي الحسن فإن مضي الحسن فإلي الحسين فإن مضي الحسين فالي الاكبر من ولدي. شهد الله علي ذلك و المقداد بن الاسود و الزبيربن عوام و كتب علي بن ابيطالب(ع)
به نام خداوند بخشنده مهربان.
اين وصيت فاطمه دختر محمد رسول خدا (ص) است. باغهاي هفتگانه : عواف، دلال، برقه، مبيت، حسني، صافيه، و آنچه برای مادر ابراهيم بوده است را به علي بن ابيطالب(ع) وصیت میکند چنانچه او درگذشت وصي من فرزندم حسن است و اگر او درگذشت، فرزند ديگرم حسين وصي من است و چنانچه حادثهاي براي او پيش آمد، بزرگترين فرزند پسر باقيماندهام آن را به عهده ميگيرد. خداوند را بر اين وصيت شاهد ميگيرم و همچنين مقداد بن اسود و زبير بن عوام بر آن گواهي خواهند داد.
علي بن ابيطالب(ع) هم این وصیت نامه را نوشت.
سیدبن طاووس بعد از بیان اینکه پیامبر و امیر المؤمنین (علیهم السلام) تهیدست نبودند و شرط پارسایی هم این نیست که با تهیدستی همراه باشد، می گوید: محمد(ص) به فاطمه(س) چیزهایی بخشید از جمله: فدک و عوالی را.
در روایت شیخ عبدالله بن حماد انصاری آمده است که: درآمد فدک سالیانه بیست وچهار هزار دینار(طلا) بود. در روایت دیگری نیز هفتاد هزاردینار(طلا) ذکر شده است.
ایشان در ادامه جلسه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهراء(سلام الله علیها ) به کلیه همکاران به تاریخ شهادت حضرت زهرا اشاره کردند و به نقل از مرحوم حاج شیخ عباس قمی(ره) بیشترین مدت را شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) و کمترینش را چهار ماه ذکر کرده اند و ایشان می گوید آنچه را من برگزیده ام که بانو بعد از پدرش(ص) نود و پنج روز زنده ماند و در سوم جمادی الاخر به شهادت رسید.
حجت الاسلام و المسلمین کارگر همچنین به سبب شهادت حضرت زهرا اشاره کردند و گفتند محمد بن جریر طبری از دانشمندان امامیه، با سند معتبر از ابی بصیر، از ابوعبدالله، امام صادق(ع) روایت می کند که فرمود: فاطمه در روز سه شنبه سوم جمادی الاخر در سال یازدهم هجری از دنیا رفت. سبب وفات او این بود که قنفذ باغلاف شمشیر به بانو زد و بانو محسن را سقط کرد. به همان سبب به بیماری سختی دچار شد. حضرت به هیچ کدام از آنها که او را آزردند اجازه دیدارش را نداد.
سپس در ادامه مصوبات جلسه قبل پیگیری شد که معاونین حوزه علمیه خواهران استان پیرو مصوبات معاونت مربوطه مطالبی بیان کرده و گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده ارائه نمودند.
همچنین مدیر محترم استان نسبت به مصوباتی که اقدامی صورت نگرفته بود بر پیگیری معاونت مربوطه تا حصول نتیجه تأکید کردند.