برگزاری کارگروه تخصصی پایان نامه گرایش اخلاق و تربیت اسلامی در اردکان برگرار شد

شناسه خبر : 174032

1405/07/25

تعداد بازدید : 13

برگزاری کارگروه تخصصی پایان نامه گرایش اخلاق و تربیت اسلامی در اردکان برگرار شد
کارگروه تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان به صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان، کمیسیون تخصصی گرایش « اخلاق و تربیت اسلامی» جهت بررسی موضوع، اساتید و طرح تفصیلی پایان نامه طلاب، به صورت مجازی برگزار شد.

این کارگروه با حضور « دکترحسین احمدی»، « دکتر احمد دبیری»، « دکتر احسان فتاحی» اعضاي كارگروه، «مریم مرتضایی» دبير كارگروه، در پیام رسان ایتا برگزار شد.

مریم مرتضایی دبیر کارگروه گفت: در این کارگروه تخصصی، طرح تفصیلی هوش اخلاقی حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در روابط اجتماعی و خانوادگی، مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اساتید کارگروه با اشاره به این که زیرشاخه های فصول تداخل و نیاز به اصلاح دارند و باید به فضایل اخلاقی مرتبط به موضوع  اشاره شود به طوری که تداخل نیز نداشته باشد، درخواست شد طلبه پس از اصلاح،  طرح را مجدد به کارگروه ارسال کند.

مریم مرتضایی در ادامه بیان داشت: بعد از بررسی طرح تفصیلی موضوع تأثیر اخلاق پرستاری بر بهبود بیمار با تأکید بر دیدگاه اسلام، قرار شد که طلبه یک فصل را به تأثیرات سلامت جسمی و فصل دیگر را به تأثیرات سلامت روحی اختصاص دهد و ذیل این عناوین هم به تک تک فضایل بپردازد مثلا تأثیر عدالت اخلاقی پرستار بر سلامت جسم، تأثیر حکمت اخلاقی پرستار بر سلامت جسم و طرح مجدد بعد از اصلاح به کارگروه ارسال شود.

وی در پایان افزود: در این جلسه طرح تفصیلی چالش‌های اخلاقی در تبلیغ دین در فضای مجازی و مدیریت آن توسط کارگروه تصویب شد.

نمايش اخبار

اوقات شرعی

امروز : سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵
۷ جمادى الاول ۱۴۴۸