به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران یزد، نشست هماندیشی نهادهای حوزوی استان یزد با حضور حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور، و جمعی از مسئولان حوزوی و فرهنگی استان یزد، با محوریت بررسی مسائل اولویتدار استان و ایجاد همافزایی میان نهادها در سالن اجتماعات مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد برگزار شد.
در این جلسه که با حضور حجج السلام والمسلمین حسینی، گلمحمدی، کرمی، صدرالساداتی، کریمبیگی و نمایندگان نهادهایی از جمله، اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاهها و مؤسسات فرهنگی برگزار شد، بر ضرورت همگرایی و همکاری ساختارمند در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی تأکید شد.
حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در این نشست، با استناد به آیه شریفه «وَأَعِدُّوا لَهُم مَا اسْتَطَعْتُم»، اظهار داشت: قدرت بازدارندگی در برابر دشمن یک وظیفه قرآنی است و همه نهادهای فرهنگی و حوزوی باید با تمام توان در این مسیر وارد عمل شوند.
وی افزود: نهادهای حوزوی وظیفهای بنیادین در مسائل اجتماعی از جمله جوانی جمعیت و کاهش آسیبهای اجتماعی دارند، چرا که حوزه، مادر نظام است و مسئولیت سنگینی بر دوش ماست.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در ادامه با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، شاخصههای پیروان واقعی اهلبیت(ع) را ورع در دین، صداقت، امانتداری و خوشرفتاری با مردم برشمرد و ابراز کرد: طلاب و مسئولان حوزوی باید این ارزشها را در خود نهادینه کرده و الگویی شایسته برای جامعه باشند.
در ادامه نشست، حجتالاسلام سید مهدی صدرالساداتی، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه پیامنور موضوع وحدت حوزه و دانشگاه را مورد تأکید قرار داد و پیشنهاد داد نشستهای مشترک بین اساتید و گروههای علمی حوزه و دانشگاه افزایش یابد.
وی استفاده از ظرفیت علمی طلاب در دانشگاه و ترویج اندیشههای مقام معظم رهبری از جمله دروس «طرح کلی اندیشه اسلامی» را از اقدامات مهم در این عرصه دانست.
خانم بی بی زهرا سیدرضایی از مؤسسه فرهنگی تبلیغی بشری نیز با اشاره به فعالیتهای این مجموعه در جهاد تبیین، خواستار همراهی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در اجرای «طرح جامع مدرسه تبلیغ» شد.
خانم معصومه دشتآبادی مدیر مسئول امور پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد هم با اشاره به فعالیتهای دانشگاه در زمینه سلامت معنوی و امضای تفاهمنامه با حوزههای علمیه، اظهار کرد: نبود نیروی متخصص در برخی حوزهها از جمله چالشهای جدی است که باید با تربیت هدفمند نیروهای کارآمد جبران شود.
همچنین حجتالاسلام و کاظم کریمبیگی مسئول دفتر نماینده ولیفقیه در سپاه الغدیر یزد ظرفیت حلقههای صالحین و طرحهای فرهنگی بسیج را فرصتی مهم برای همکاری با حوزههای علمیه دانست.
حجتالاسلام والمسلمین مفیدی مسئول دفتر آیتالله مکارم شیرازی در یزد نیز با بیان برخی دغدغهها، از عدم برخورد کافی با جریانهای مخالف نظام در بین روحانیت و ضعف برخی طلاب در مسائل فقهی و شرعی انتقاد کرد.
در بخش دیگری از جلسه، حجتالاسلام والمسلمین سید حسین حسینی، مدیر حوزه علمیه برادران یزد به ارائه گزارشی از اقدامات این مجموعه پرداخت و ابراز کرد: برگزاری دورههای آموزش خبرنگاری، آزمون تخصصی تولید محتوا در فضای مجازی، آموزش زبانهای خارجی و تمرکز بر جذب طلاب از جمله اقدامات در حال اجراست.
همچنین حجتالاسلام و المسلمین روح الله گل محمدی مدیرمرکز خدمات حوزه علمیه یزد، با اشاره به مسائل مربوط به ازدواج طلاب، از وجود بیش از ۸۰ طلبه خواهر مجرد بالای ۳۰ سال در استان خبر داد و بر لزوم برنامهریزی مؤثر در این زمینه تأکید کرد.
در پایان حجتالاسلام مهدی دادآفرین معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، با ارائه چند پیشنهاد، خواستار طراحی بوممسائل فرهنگی استان، تشکیل اتاق وضعیت و اتاق رصد میان نهادهای حوزوی و تعامل ساختاری برای جذب بیشتر در حوزههای علمیه شد.
وی از آمادگی تبلیغات اسلامی برای همکاری در معرفی حوزهها به نسل جوان از طریق برنامهها و ظرفیتهای موجود خبر داد.
در حاشیه این دیدار، کمکهای مرحله دوم حوزه علمیه خواهران استان یزد برای حمایت از مردم مظلوم غزه، به حجتالاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور تحویل داده شد تا از طریق وی به دفتر رهبر معظم انقلاب تحویل داده شود.
این کمکها شامل مبلغ ۱۶۴ میلیون ریال وجه نقد ، ۹۱ گرم طلا، تعدادی سکه و شمش به وزن تقریبی ۳ گرم و ۴۵۰ سوت میباشد.