به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر کارگاه مدیریت زمان جلسه سوم به صورت آنلاین با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عباس رضایی کارشناس و روانشناس در تالار پژوهشی مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر در سامانه مدرس برگزار شد.
استاد رضایی درابتدای بحث و در پی جلسات قبل،جلسه سوم را به دو قسمت تقسیم کردند.قسم اول بحث در مورد دفتر مادر یا دفتر راهبردی که این دفترجعبه سیاه ما می باشد سخنانی را ایراد کردند.که این دفتر خیلی می تواند به ما کمک کند.یک سری آیتم ها وجود دارد که این دفترها به هشت یا ده بخش تقسیم می شود.و این دفترها باعث نظم بخشیدن به کارها و بستن فایل ها می شود این دفتر در کتابخانه قرار دارد و قرار نیست جایی برده شود.
ایشان خاطر نشان کردند که بخش اول را عنوان حسابها قرار می دهیم که این بخش شامل چند مورد است.1- وصیت نامه 2-بدهکاریها 3-بستانکاریها 4-سال خمسی
و اینکه فرمودند در قسمت بدهکاریها و بستانکاریها بهتر آنها را با قید تاریخ ثبت کنیم.با ثبت این موارد خیال انسان راحت و به زندگی انسان کمک می کند.
بخش دوم به نام خودشناسی است که در آن نقاط ضعف وقوت را یادداشت می کنیم.که با کم و زیاد شدن آنها انسان به شناخت خود میرسد.
بخش سوم بحث اطلاعات است .این قسمت هم شامل مواردی است که می توانیم هم دسته بندی کنیم هم شماره گذاری.1-رمزها 2-شماره تلفن ها 3-برخی از آدرس ها
آقای رضایی فرمودند: قسم دوم بحث در مورد دفترچه روزانه هست که این دفترچه همیشه همراه ماست برعکس دفتر مادر.ما اول هر هفته هر چی به ذهنمان می رسد از اول تا آخر هفته در این دفترچه می نویسیم وشماره گذاری می کنیم. برگه ها را تقسیم بندی میکنیم وکارهایی را که باید انجام بدهیم در آن می نویسیم، مواردی که قرض دادیم و هم چنین مواردی را دریافت کرده ایم وکارهای انجام داده شده را تیک می زنیم و کارهای باقی مانده را در دفتر راهبردی قرار می دهیم.