تأکید بر تحول درونی و حرکت از «خاک» به «ملکوت» در سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله حائری شیرازی

شناسه خبر : 162973

1404/08/11

تعداد بازدید : 3

تأکید بر تحول درونی و حرکت از «خاک» به «ملکوت» در سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله حائری شیرازی
سومین جلسه از سلسله سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله حائری شیرازی با محوریت کتاب «تعلّق» و با موضوع «حرکت» در مدرسه علمیه تخصصی امام حسین(ع) سطح سه یزد برگزار و بر ضرورت تحول درونی و حرکت معنوی انسان از خاک به ملکوت تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، روز گذشته در سومین جلسه از سلسله سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله حائری شیرازی که با قرائت آیاتی از قرآن کریم و تبیین مفاهیم اولیه در مدرسه علمیه تخصصی امام حسین(علیه‌السلام) سطح سه یزد آغاز شد، شرکت‌کنندگان به بررسی دیدگاه‌های آیت‌الله حائری شیرازی درباره «حرکت انسانی» در کتاب «تعلّق» پرداختند.

خانم فاطمه پوررمضانی مدرس این جلسه، با اشاره به مفهوم حرکت از منظر آیت‌الله حائری، گفت: حرکت زمانی به رشد و کمال می‌انجامد که موضع تعلق از خاک به ملکوت تغییر کند؛ چراکه این تغییر، آغاز تحولی حقیقی در سیر انسان است.

وی در ادامه با شرح تعبیر «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم» به‌عنوان آغاز حرکت، افزود: عبارت بسم‌الله دارای فعل محذوفی است که معنای شروع را در خود دارد و نشان می‌دهد هر حرکت تکاملی با ذکر و نیت الهی معنا می‌یابد.

پوررمضانی تحقق حرکت معنوی را در گرو چهار گام اساسی دانست وافزود: ایجاد نیاز، فرآیند تفکر، اراده تحقق هدف و تصمیم جدی برای رفع نیاز. او همچنین مسیر حرکت انسان را از درک رحمانیت الهی تا وصول به رحیمیت و آرامش درونی تبیین کرد.

در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان با مرور مراحل عملی حرکت و راهکارهای سلوکی مطرح‌شده، بر لزوم به‌کارگیری مفاهیم نظری در مسیر رشد و تعالی معنوی تأکید کردند.

این برنامه بخشی از سلسله جلسات سیر مطالعاتی آثار آیت‌الله حائری شیرازی است که با هدف تعمیق فهم طلاب از مبانی معرفتی و اخلاقی در مدرسه علمیه تخصصی امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.

نمايش اخبار

اوقات شرعی

امروز : یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴
۱۱ جمادى الاول ۱۴۴۷