استاد حوزه:

اولین گام پژوهش مسأله یابی است

شناسه خبر : 88091

1398/11/06

تعداد بازدید : 510

اولین گام پژوهش مسأله یابی است
کارگاه تخصصی طرح نامه نویسی در مرکز تخصصی حوزوی حضرت زهرا(سلام الله علیها) میبد توسط انجمن پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی حوزوی حضرت زهرا(سلام الله علیها) میبد، کارگاه مهارت آموزی طرح نويسي با حضور حسن اسلام پور کریمی  از اساتید حوزه و دانشگاه در راستای مهارت افزایی طلاب سطح4 «رشته تفسیر تطبیقی» برای تدوین رساله، برگزار شد.

برزگری معاون پژوهش سطح4 میبد  گفت: «هدف از برگزاری این کارگاه افزایش مهارت طلاب برای نوشتن طرح اجمالی و تفصیلی رساله سطح4 به صورت تخصصی در رشته تفسیر تطبیقی بود.»

حجت الاسلام اسلام پور کریمی مدرس کارگاه در بیان اهمیت و ضرورت یافتن مسأله رساله بیان کرد:« مسأله درونی و ذهنی است و یک دعوایی بین اطلاعات ما به وجود می آید ولی در بیرون جلوه هایی را می بینیم که با تفکر قابل پردازش است. هر چیزی که ذهن را درگیر کند حال به خاطر ابهام، تناقض یا انحراف از قاعده، اینها مسأله هست. اولین گام پژوهش مسأله یابی است و از دیگران مسأله گرفتن اشتباه محض است.»

وی افزود:  باید در بررسی تطبیقی موضوع ها همه واژگان مورد توجه قرار گیرد و عنوان جامع افراد و مانع اغیار باشد تا بتوانیم طرح نامه کامل و مهندسی شده، ارائه دهیم. مهندسی رساله در سه مرحله تکثیر(تفکر خلاق)، تهذیب(تفکر انتقادی) و تنظیم(تفکر شبکه ای) کامل می شود که کمک شایانی برای تنظیم رساله سطح4 خواهد کرد.

اسلام پور کریمی در ادامه کارگاه از خواهران تکالیفی چون بارش فکری پیرامون موضوع هایی که طلاب داشتند، طرح سوالات با توجه به موضوع های ارئه شده و نوشتن تبیین مسأله را خواستار شد. که در همان جلسه بررسی و ایرادها برطرف شد و تمامی طلاب امتیاز تایید مهارت را دریافت کردند.

قابل ذکر است که به توصیه استاد گروهی در برنامه ایتا راه اندازی شد تا طلاب روند کار نوشتن طرح اجمالی و تفضیلی را به نظر ایشان برسانند و ارتباط پژوهشی خواهران به صورت مجازی تا پایان کار رساله برقرار باشد.

گفتنی است این دوره آموزشی درطی یک روز از ساعت 8 صبح تا 16  برگزار شد و  به شرکت کنندگان این دوره  گواهی نامه معتبر اعطا خواهد شد.

نمايش اخبار

اوقات شرعی

امروز : سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴
۵ محرم ۱۴۴۷