به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اردکان جلسه اخلاق اسلامی با حضور حجت الاسلام و المسلمین قائمی از قم در جمع اساتید و طلاب این مرکز برگزار شد.
حجت الاسلام قائمی استاد اخلاق اسلامی طی سخنانی به ارتباط تنگاتنگ عقیده و عمل اشاره کردند و گفتند: رفتار،کردار و اعمال هر کس از میزان و مقدار عقیده فرد نشات میگیرد لذا برای تربیت، قبل از بایدها و نبایدها و ارشاد بایستی پایه های عقیدتی افراد را درست کرد به همین دلیل است که سختترین معضل، ضعف عقیده است.
ایشان در ادامه با بیان روایتی از مولا علی علیه السلام مبنی بر تاثیر نیات در اعمال انسانها گفتند: اعمال انسان ها ثمره و نتیجه های نیت هاست پس برای اصلاح اعمال ابتدا باید نیت ها را اصلاح نمود، اما گاهی با برخی افراد مواجه می شویم که مدعی اند اصل بر پاکی دل است در حالی که اگر دل پاک باشد نماز و حجاب و سایر اعمال نیز درست می شود.
استاد قائمی توصیه کردند: کلمه"یقین" را در کتابهای موضوعی مانند سفینه البحار محدث قمی و... بررسی کنید و بدانید که هر کس هر چه میخواهد –کمال،مقام،سیر و سلوک،نورانیت....-در این روایت امام صادق علیه السلام نهفته است: "ان الیقین یوصل العبد الی کل مقام صنع و.... همانا یقین انسان را به هر درجه و مقام عالی می رساند" . آری، آرامش و آسایش در یقین است،خوشی در یقین و غم و غصه در شک است.
وی درادامه با تاکید بر الگوگیری از مقام شامخ زینب کبری سلام الله علیها از طلاب خواستند در راه رسیدن به یقین در برابر ناملایمات مانند کوه استوار باشند، چرا که یقین مرحله ای پس از معرفت و آغاز راه است. ایشان به روایتی از پیامبر صلی الله علیه و آله اشاره کرده و گفتند: از پیامبر سوال شد که راست است که حضرت عیسی روی آب راه می رفت.پیامبر (ص)فرمود بله ،اگر یقین او زیادتر می شد در هوا هم میتوانست برود. بله اینچنین است مقام یقین، آنچنان که پیامبر(ص) معراج را با یقین رفت، راهی میلیارد ساله را که امروزه پژوهش های علمی نشان داده است که فاصله نزدیکترین ستاره به زمین تقریبا 12 میلیارد سال نوری است. این است مقام یقین.
استاد اخلاق اسلامی در پایان سخنان خود در توصیه هایی عملی به طلاب حاضر در جلسه گفتند: دعاهای معرفت مانند اللهم عرفنی نفسک و تعقیبات نماز صبح و مغرب را جدی گرفته و برآن مداومت کنند، و با جدیت پا با به عرصه عمل بگذارند و تمام توان خود را در راه عمل به اخلاق و علوم اسلامی به کار گیرند.