به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) بافق، خانم گنجی در نشستی به مناسبت دهه ولایت با تبریک این عید بزرگ خاطرنشان کرد: چیزی که باعث شد حضرت علی(علیه السلام) به چنین موقعیت سترگی دست پیدا کند؛ مقامی که ابراهیم خلیل الله آرزوی آن را داشت، بصیرت علی و ایمان والای او نسبت به ولی و بزرگ وصاحب اختیار خود حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه واله) بود.
وی ادامه داد: اسلام به عنوان آخرین دین وناسخ تمام ادیان حامل والاترین معارف الهی است که به زمان و مکان محدود نمی شود و این معارف می بایست برای همیشه ودر تمام دنیا به عنوان سازنده فکرو روح مردم دستورالعمل و قانون نامه بشریت تلقی شود و این رسالت عظیم برعهده خاتم پیامبران حضرت محمد بن عبدالله(صلی الله علیه و آله) قرارداده شد؛ ایشان معارف و احکام اسلام را تدریجا برای مردم بیان می کردند وقبل از هراقدام زمینه آن را فراهم نموده و هرچه پیشرفت وقدرت اسلام بیشترشد پیامبرهم مطالب عمیق تری را به مردم عرضه ممی کردند واین روش تا آخرعمرشریف ایشان ادامه داشت.
خانم گنجی خاطرنشان کرد: مشکل بزرگ جامعه مسلمین خط نفاق بودکه به خاطر ضعف افراد روح ایمان رااز آنان می گرفت وبه سوی خود جلب میکرد مسئله ای که درحال حاضر نیز با آن دست به گریبان هستیم.
وی باتوضیح اینکه آرزوی نهفته در قلب های منافقین ریشه کن کردن اسلام باتمام محتوایش و بازگشت به گذشته بود، گفت: آن ها به خوبی می دانستند که این هدف به اسانی قابل دسترسی نیست لااقل با وجود پیامبراکرم (صلی الله علیه واله) امکان پذیر نخواهد بود؛ لذا دست به کار برنامه های شومی برای بعد از رحلت آن حضرت شدند ؛ آنان درسال حجه الوداع چندپیمان نامه دربین خود امضا کرده و طی آن نقشه های پیچیده و دقیقی را برضد آینده اسلام پایه ریزی کردند. آنچه می توانست همه نقشه های منافقین رایکجا خنثی نماید واسلام رادرچنین جو اجتماعی برحقیقت خودحفظ کند تعیین واعلان رسمی جانشین پیامبر بود.
کارشناس دینی اضافه کرد: آن حضرت این مهم را ازآغاز بعثت خویش درفرصت های مناسب بیان می فرمود و باهمه ی این اقدامات اعلان رسمی وتعیین رسمی و عمومی را برای موقعیتی مهم ازنظر زمانی ومکانی درنظرگرفته بودکه این موقعیت در عظیم ترین اجتماع مردم در تاریخ حیات آن حضرت ودراخرین ماه های عمر او بود منافقین از این مسئله وحشت داشتند وبه صورت مختلف در مقابل آن سنگ اندازی می کردند آن موقعیت زمانی ومکانی برای اعلان رسمی غدیرخم بودکه بطور اساسی منافقین رافلج ونقشه های چندین ساله آنان را نقش برآب کرد .
خانم گنجی حسن ختام بحث خود افزود: هرانچه که مردم و جامعه اسلامی دران زمان ضربه خوردند همه ازبی بصیرتی وکم بصیرتی خواص و عوام جامعه آن روز بود چیزیکه درحال حاضر وعصرجدید ونوین اسلامی نیزکم شاهد آن نبودیم؛ انقلاب نو پای اسلام که به دست رهبرکبیرانقلاب امام خمینی (رحمه الله علیه) بنیان گذاری شد با کارشکنی منافقین دست نشانده های غربی و اروپایی که از صدر انقلاب در ایران نفوذ کرده بودند و بسیاری بعدازانقلاب دیو پلید خود را هویدا کردند به راه خود ادامه داد که الان مانند انسانی بالغ و۴۰ساله بردوپای خود ایستاده ومتکی به هیچ اجنبی نیست.
وی افزود: درحال حاضر اگر مردم بصیرت وبینش سیاسی خود را بالانبرند و درپی کسب آن نباشند چه بسا سقیفه ای دیگر کلید بخورد و علی زمانه بازخانه نشین شود ؛ اینهمه سختی اگر تاکنون جمهوری اسلامی ایران متقبل شده همه هدیه و کادویی غربی پیچیده ازسوی منافقینی بوده که داخل انقلاب نفوذ کرده و ضربات مهلکی برپیکره این نظام الهی و مقدس وارد کردند امید آن داریم مردم با بصیرت بیشتر وانقلابی تر به اطراف وحوادث اطراف بنگرند و در انتخاب افراد درپست های مختلف دقت و بینش قوی تری به کارببندندتا دیگر شاهد چنین عناصر سست بنیادی در جمهوری مقدس اسلامی نباشیم.