دو خبر کوتاه از مدرسه علمیه فاطمه الزهرا«س» اردکان

شناسه خبر : 62805

1397/05/21

تعداد بازدید : 813

دو خبر کوتاه از مدرسه علمیه فاطمه الزهرا«س» اردکان

*اردوی فرهنگی- تربیتی مبلغات مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان برگزار شد

به همت مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) اردکان، اردوی یک روزه فرهنگی تربیتی با حضور مدیر ، مبلغات و طلاب در اردوگاه درند میبد برگزار شد .

«خانم اعظم دهستانی»، معاون فرهنگی- تربیتی مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) اردکان، ضمن بیان این خبر افزود:برگزاری نشست با «آقای سید ضیاء هاشمی»، خیّر مدرسه ساز شهرستان اردکان در روستای درند، کوهنوردی، اجرای کار با کودک و نوجوان توسط خواهران مبلغ این مدرسه، اجرای مسابقه بین طلاب و فرزندان آنهاواهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات از جمله برنامه های این اردو بود .

گفتنی است؛ این اردو باحضور 20 نفر از طلاب و مبلغات و با هدف ارتقای سطح روحیه نشاط طلاب، تقویت حس وفاق و همدلی و آشنایی با خیّر مدرسه ساز این روستا برگزار شد . 

 

*همکاری اداره اوقاف با مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان در اعزام مبلغ


در همکاری مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان با اداره اوقاف شهرستان اردکان،  با توجه به جلسات برگزار شده تصمیم بر آن شد که با هماهنگی این دو نهاد ،  خواهران مبلغ در طول سال به اماکن مختلف جهت فعالیت تبلیغی،  اعزام گردند .  

«خانم فاطمه ابراهیمیان»،  مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اردکان، اظهار کرد : مبلغات این مدرسه در زمینه های پاسخ به مسائل شرعی ، شبهات اعتقادی، مشاوره و مباحث خانوادگی به امر تبلیغ می پردازند .

وی تصریح کرد:خواهران مبلغ به صورت هفتگی در طول سال در امامزادگان و بقاع متبرکه حضور داشته و پاسخگوی سوالات مراجعین می باشند .  

 

 

    نمايش اخبار

    اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق
    چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

    اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق

    بر پایی موکب حس آرامش در یزد
    چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

    بر پایی موکب حس آرامش در یزد

    اوقات شرعی

    امروز : جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴
    ۱۵ محرم ۱۴۴۷