زارع در سومین نشست ، به ادامه مباحث قبلی پرداخت و جنگ نرم را تغییر آهسته آهسته ارزشی جامعه دانست که حساسیت ها را به تدریج ، کم می کند (مثل روابط محرم و نامحرم- نحوه ی پوشش در برابر نامحرم و ..)
وی در ادامه افزود : تغییر از درون در معنای قابل توجه اش به دو عنصر ، منتهی می شود: که یکی از آن ها براندازی موجودیت معنوی و مناسبات ساختار حاکم (تغییر رفتار ) می باشد.
این براندازی شامل 1- براندازی بدون خشونت با استفاده از ساختار قدرت است . بدین معنا که ممکن است در نظام بواسطه افرادی نفوذ کنند که در این مرحله نظام آن ها را رصد کرده و شناسایی می کند.
2- براندازی بدون خشونت بدون استفاده از ساختار قدرت . این روش بسیار موفق تر عمل می کند . چراکه تغییر در این روش ناشی ازتغییرات ارزشها ی جامعه است که با جنگ نرم تبدیل به مطالبه و خواسته عمومی شده که باید ارزش را عوض کنی و تغییر دهی که در این صورت ساختار قدرت ، مجبور به تغییر می شود و کم کم ضد ارزشها جای ارزشها را می گیرد.
استاد دانشگاه ادامه داد که :در اسلام لفظ «به من چه» وجود ندارد و در هیچ کجای قرآن این جمله نیامده است پس طلاب علاوه براینکه خود را اصلاح می کنند باید به فکر اصلاح جامعه نیز باشند و منکر را حال خود رها نکنند بلکه باید نفوذ کرده و اصلاح نمایند که در این راستا قرآن نیز نفرموده که نماز را قرائت کن (فقط به فکر خود باش ) بلکه فرموده «یقیمون الصلوة» نماز را اقامه کن و به پا دارو این نماز باید طوری باشد که هر لحظه در شما تغییراتی را در جهت کمال ایجاد کند.