به گزارش واحد پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها آقای سید جواد امامی میبدی در کارگاه هوش مصنوعی به موضوع مفاهیم ابزارها، کاربردها و چالش ها در هوش مصنوعی پرداخت.
در ابتدا آقای امامی در تعرف هوش مصنوعی اظهار کرد: هوش مصنوعی رباتی است که از هوش طبیعی تقلید می کند و نام دیگر هوش مصنوعی ابزار یادگیرنده است و همچنین به آن انقلاب صنعتی چهار گفته می شود .
وی در ادامه در رابطه با هوش مصنوعی ابراز کرد: کشور ایران در مقالات علمی در منطقه رتبه اول را دارد و در زمینه استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی رتبه نود را داراست که این خیلی کم است و آی کیو (IQ) همان بهره هوش مصنوعی است ایران رتبه سوم را بعد از کره و چین در اختیار دارد در حال حاضر مجهز ترین آزمایشگاه هوش مصنوعی در ایران متعلق به دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام سپاه است.
آقای امامی میبدی در ادامه بیان کرد: معروف ترین هوش های مصنوعی chatgpt است و هوشهای مصنوعی دیگر از جمله : Deepseek- gemini- qwenim,…. می باشد.
همچنین از ابزارهای هوش مصنوعی ایرانی جایگزین نمونه های خارجی عبارت است از:
گردو پلاس، هوش مصنوعی بوف(تحت وب) و هوش مصنوعی ویرا(اپلیکیشن)، هوش مصنوعی روبو، هوش مصنوعی یارابات و ... است.
این محقق و پژوهشگر اظهار کرد برای کار با هوش مصنوعی نیاز به چهار چیز است: کروم که به روز باشد و جیمیل فعال و ابزار تحریم شکن و ترجمه کن یا ترنس لیت می باشد.
آقای امامی در ادامه در یک کارگاه 4 ساعته ابزارهای هوش مصنوعی را بیان و نحوه استفاده از آنها را به طلاب آموزش داد.