آشنایی ۱۳۰۰ طلبه خواهر استان یزد با هوش مصنوعی

شناسه خبر : 156533

1403/12/26

تعداد بازدید : 25

آشنایی ۱۳۰۰ طلبه خواهر استان یزد با هوش مصنوعی
کارگاه‌هایی با عنوان «ابزارهای مرتبط با پژوهش در هوش مصنوعی» با همکاری بسیج علمی پژوهشی و فناوری و با حضور آقای امامی در ۱۱ مدرسه علیمه استان یزد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان یزد؛ خانم رؤیا دهقانی معاون پژوهش این استان، از برگزاری کارگاه‌های هوش مصنوعی در ۱۱ مدرسه علمیه این استان با حضور سید جواد امامی خبر داد و گفت: این کارگاه‌ها در اسفندماه تشکیل شد و بیش از ۱۳۰۰ طلبه استان با هوش مصنوعی آشنا شدند.

وی ادامه داد: در هریک از مدارس علمیه حضرت زینب (س)، حضرت سیدالشهدا (ع)، معصومیه، حضرت نرجس (س)، حضرت زینب کبری (س)، فاطمیه اشکذر، حضرت زهرا (س) احمد آباد، مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) اردکان، مدرسه علمیه تخصصی امام حسین (ع) سطح سه، مدرسه علمیه تخصصی امام حسین (ع) سطح چهار و مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) میبد به صورت جداگانه این کارگاه‌ها برگزار شد.

خانم دهقانی در تشریح جزئیات کارگاه‌های آموزشی هوش مصنوعی ویژه طلاب، اظهار داشت: در این کارگاه‌ها، طلاب با پیش‌نیازهای ضروری کار با هوش مصنوعی از جمله ایجاد جیمیل شخصی، استفاده از مرورگرهای به‌روز، بهره‌گیری از ابزارهای مترجم و روش‌های دور زدن تحریم‌ها برای دسترسی به هوش مصنوعی آشنا شدند.

وی افزود: استاد در این کارگاه‌ها، ضمن معرفی انواع چت‌بات‌ها، مراحل استفاده کاربردی از آن‌ها در فرآیند پژوهش را تشریح کرد و همچنین طلاب با خدمات پژوهشی ارائه شده توسط هوش مصنوعی، نظیر نحوه صحیح سوال پرسیدن، تبدیل علاقه‌مندی‌ها به موضوعات پژوهشی، تقسیم موضوعات اصلی به زیرموضوعات، ایجاد ساختار منطقی برای پژوهش و خلاصه نویسی متون، آشنا شدند.

نمايش اخبار

جشن بزرگ رضوانه ها
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

جشن بزرگ رضوانه ها

اوقات شرعی

امروز : سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
۸ ذي القعدة ۱۴۴۶