به گزارش روابطعمومی مدرسه علمیه حضرت خدیجه (سلاماللهعلیها) شهرستان بهاباد، معاون پژوهشی این مدرسه از برگزاری نشست پژوهشی با موضوع "معرفی کتاب همرزمان حسین(ع)"به مناسبت هفته کتاب با حضور خانم معصومه یزدانی معاون پژوهش و استاد این مدرسه در جمع طلاب خبر داد.
خانم معصومه یزدانی گفت : کتاب همرزمان حسین (علیه السلام) مجموعه سخنرانیهای حضرت آیتالله خامنهای در سال هزار و سیصد و پنجاه و یک در هیئت انصارالحسین (علیه السلام) است که بسیار زیبا و دلنشین و تحلیل رسالت و مبارزات سیاسی ائمه (علیهم السلام) می پردازد.
وی افزود: مطالب کتاب به اندازهای زیبا و روان است که کمتر خوانندهای حاضر است لذت هر چه سریعتر خواندن کتاب را از دست بدهد چراکه اطلاعاتی بسیار مهم و اساسی درباره ائمه علیه السلام و مبارزات، شیوه و اهداف آنها دارد که نیاز هر طلبهای است.
او در ادامه گفت : در این کتاب نظریات عالمان و اندیشمندانی که تحقیقات گستردهای را برای تحلیل دوران دویست و پنجاه ساله امامت ائمه معصوم (علیهم السلام) به انجام رساندهاند مورد بررسی قرار گرفته است و هر کجا که راه را اشتباه رفتهاند دلیل واضح بر عدم صحت آن مطلب بیان گردیده است.
خانم یزدانی گفت: رهبر انقلاب در این بیانات با زبانی صریح، به بیان مجاهدت همیشگی ائمه (علیهم السلام) و تبیین زندگی مبارزاتی ائمه (علیهم السلام)، اهمیت شناخت امامان و توطئه دشمنان برای تحریف چهره مبارزاتی و مجاهدانهی این بزرگواران، مقامات و وظایف آنان، معانی مختلف جهاد و... پرداخته شدهاست.
وی افزود: شناساندن چهره واقعی امام سجاد (علیه السلام)، تلاشها و نوع مبارزات، شیوه تربیتی شاگردان و... بهخوبی در این کتاب آمدهاست و با دلایل مبرهن، ذهن مسلمانان را دربارهی این امام بزرگ با بابی تازه ای اشنا می شود؛ همچنانکه مقام حضرت زینب (سلاماللهعلیها) هنگام خطبهخوانی در کاخ یزید را بیان میکند و این زن را بهعنوان اسطوره معرفی میکند.
خانم یزدانی گفت: آیتالله خامنهای در روز عاشورا نیز این جلسات را برگزار کردند و این نشاندهنده اهمیت کسب علم است و به ما می فهماند که روز تاسوعا و عاشورا مختص عزاداری نیست و کسب فضایل و علم آموزی نیز همانند عزاداری برای سرور و سالار شهیدان پاداش دارد.
او در ادامه گفت: علم و دانش در زندگی انسان دارای جایگاه ویژه ای است. نقش علم در زندگی انسان این است که راه سعادت، تکامل و راه ساختن را به انسان می آموزد. علم، انسان را توانا می کند که آینده را همان گونه که می خواهد بسازد. علم مانند ابزاری در اختیار خواست انسان قرار می گیرد و طبیعت را آن چنان که انسان بخواهد و فرمان دهد می سازد.
معاون پژوهش مدرسه در پایان گفت: تاریخ بشر با آموختن و تعلیم و تربیت آغاز می شود، انسان ها از روزگار کهن و آن زمان که پا به عرصه ی تاریخ و حیات خود گذاشتند، شروع به آموختن و کشف راز و رمز اطراف خود و انتقام مفاهیم و اطلاعات به منظور بیان دیدگاه و نظرات خود نمودند و در ادیان گوناگون به تناسب به فراگیری علم و دانش تاکید و توصیه شده است اما هیچ دینی همانند اسلام و به اندازه آن مسلمانان را به آموختن علوم گوناگون و یا دادن آن به دیگران به منظور رواج علم و دانش میان مردم تاکید نکرده است .مسلمانان از همان روزگار اولیه به دنبال کسب علم و دانش بودند که این امر از توصیه های قرآن و دین مبین اسلام نشات می گرفت .