
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد،در این نشست، هاجر رفیعی ضمن بیان وظایف طلاب در عصر حاضر نسبت به امام زمان (عجل الله تعالی) گفت: در زمان امام حسین(علیه السلام) حضرت زینب(سلام الله علیها) و حضرت رقیه (سلام الله علیها) با وجود مصائب ودشمنیهای زیاد در راه تبلیغ دین ساکت نماندند و در مسیر کربلا تا شام حتی اگر خطابه هم نمی کردند با گریه پیام عاشورا را به مردم رساندند. حتی بعد از شهادت حضرت رقیه (سلام الله علیها) در شام ماند تا یاد و خاطر امام حسین (علیه السلام)از ذهن شامیان محو نشود و سندی برای مظلومیت خاندان اهل بیت) علیهم السلام (باشد. ولی ما طلاب با کوچکترین سختیای گاهی میدان راخالی میکنیم.
وی درادامه افزود: برای تبلیغ دین نباید طلبه را دعوت کرد. طلبه اگر واقعا دلش برای دین بتپد خود وارد عرصه میشود. او می تواند از خانواده خود شروع بکند و نگذارد چراغ دین خاموش شود. درست است که بيماري کرونا مجالس امام حسین( علیه السلام) را محدود کرده ولی ما طلاب باید به فکر چارهای باشیم تا این مجالس را احیا کنیم ولو به اندازه جلسه کوچک خانگی باشد.
در ادامه این مراسم فخرالسادات ذبحی مدیر مدرسه ریحانه الرسول (س) با اشاره به اغاز سال تحصیلی افزود: ما طلاب در آغاز سال تحصیلی باید به امام زمان (عج) توسل جسته و از ایشان مدد بخواهیم و هر روز صبح خود را با این دعا آغاز کنیم « اللهم لین قلبی لولی امرک» تا با عنایت امام زمان (عج) هم در امور درسی و هم امور زندگی یاریمان کنند.
در پایان مدیر حوزه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها با اشاره به اهمیت تبلیغ ونیازمبلغ به آشنایی با شیوههای تبلیغ گفت: حوزههای علمیه خواهران در سال جدید، دروس اقتضایی را جهت آموزش کاربردی برای طلاب ارائه میکنند تا طلاب با آمادگی هر چه بیشتر به امر مهم تبلیغ بپردازند.
