به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر کارگاه مدیریت زمان جلسه چهارم به صورت مجازی باحضور حجت الاسلام و المسلمین آقای عباس رضایی کارشناس و روانشناس در تالار پژوهشی مدرسه برگزارشد.
استاد رضایی در ابتدا ضمن یاد آوری جلسه قبل فرمودند سه مولفه داشتیم: اطلاعات، آدرس، حسابها
ایشان درجلسه چهارم بیان کردند که یک قسمت درکلاسور باز می کنیم و عنوان آن را تلنگرها می نامیم. منظور از آن جملات انگیزشی، حدیث، آیه، شعر، داستان شهید، سخن بزرگان، وصیت نامه شهید و هرچیزی که باعث انگیزه دادن به انسان می شود و تلنگری هست در این قسمت ذخیره می شود. تلنگرها باعث انگیزه دادن به انسان و احساس خوش آیند و حرکت می شود.
قسمت بعدی را خاطرات نامیدند که در توضیح آن فرمودند: دربحث خودشناسی و خود آگاهی ما هرچه خود را بهتر بشناسیم می توانیم رشد کنیم و مشکلات خود را حل کنیم. این بحث باعث می شود به خود آگاهی برسیم و در صورت ناراحتی و عصبانیت انسان سبک می شود.
ایشان هم چنین خاطر نشان کردند که نوشتن خاطرات باعث می شود دست به قلم بشویم و در طول زمان با نوشتن خاطرات انسان با خواندن آنها لذت ببرد و ضمن اینکه برخی از این خاطرات باعث نوشتن کتاب می شود.دراین قسمت بعضی از اوقات ما نامه بنویسیم برای همسر یا فرزند و لازم نیست که الان بخوانند وبرای بیست یا سی سال آینده باشد.
آقای رضایی قسمت بعدی را اهداف نامیدند که حساس ترین و مهم ترین قسمت است.
قسمت بعدی را ایده ها خواندند. مانندنظرات و طرح هایی که به ذهن ما خطور می کند در این فایل می نویسیم ولازم است برای هر ایده تاریخ بزنیم، عنوان برای آنها قرار بدهیم و خلاصه ای از ایده ها داشته باشیم که بعدها یک طرح از آن بنویسیم ولو به اندازه پنج خط باشد.
استاد در پایان جلسه قسمت دیگر را به نام سلامت معرفی کردند که در این قسمت درباره بعد جسمی انسان سخن گفته می شود که این بعد هم بسیار مهم است وشامل تغذیه، خواب ، ورزش و تفریح می باشد که این موارد از اهمیت بالایی برخوردار است و برای انسان لازم هستند.