به گزارش روابط عمومی، این نشست با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و سپس حجت الاسلام و المسلمین محمد کارگر شورکی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، ضمن گرامیداشت هفته بسیج، فرا رسیدن پنجم آذر روز بسیج مستضعفین را به تمامی بسیجیان جان بر کف تبریک گفت و تصریح کرد: از ابتدای تأسیس نهاد مقدس بسیج به فرمان حضرت امام خمینی (ره) بارها مشاهده کرده ایم که بسیج خطرات زیادی را از کشور دفع نموده و نقشه شوم دشمنان را نقش بر آب کرده است. اکنون که بیش از چهل سال از عمر بسیج می گذرد این نوع تفکر و ابتکار امام راحل (ره) به کشورهای دیگر نیز صادر شده است و این به معنای توسعه یک تجربه بسیار موفق در کشورهای اسلامی است. وی افزود: امیدواریم که همیشه در راه ترویج اسلام و قرآن مانند یک بسیجی واقعی، تمام تلاش خود را به کار بگیریم و با همت بلند در این راه گام برداریم.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین کارگر، به نقل حدیثی از حضرت رسول اکرم (ص) پرداخت که ایشان فرموده اند: خَيرُ المُسلِمينَ مَن كَثُرَت قَناعَتُهُ وَ حَسُنَت عِبادَتُهُ وَ كانَ هَمُّهُ لِآخِرَتِه « بهترين مسلمانان، كسى است كه قناعتش بسيار و عبادتش نيكو باشد و تلاشش براى آخرتش باشد »
مدیر حوزه علمیه خواهران استان، در تشریح این روایت گهربار و تبیین برخی از ویژگی های بهترین مؤمنین، بیان کرد: قناعت یکی از نعمت هایی است که خداوند به بعضی از انسان ها عطا می نماید. افراد به غیر از اینکه باید واجبات اموال خود را بپردازند، بسیار پسندیده است که نسبت به دارایی خود قانع باشند و قناعت ورزی را در زندگی روزمره خود به کار گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین کارگر، یکی دیگر از شاخصه های انسان مؤمن را انجام دادن عباداتش به نحو نیکو و زیبا بیان نمود و اشاره کرد: بعضی از افراد، علیرغم اینکه واجبات شرعی خود را انجام می دهند، اعمال مستحبی را هم به جا می آورند، اما متأسفانه عبادتشان را به صورت نادرست انجام می دهند که لازم است فرد مؤمن به صحیح بودن و نیکویی اعمال عبادی خود توجه ویژه داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان در تشریح بخش پایانی این روایت افزود: اگر سعی کنیم به کارهای دنیایی خود رنگ و بوی اخروی بدهیم، علاوه بر اینکه پاداش دنیوی ما محفوظ است، پاداش معنوی و اخروی نیز کسب خواهیم کرد. وی خطاب به حاضرین در جلسه گفت: به عنوان مثال کسانی که توفیق انجام کار و خدمت در حوزه های علمیه را دارند، اگر نیّتشان کسب رضایت خداوند متعال و انجام تکلیف در مسیر حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) باشد، در کنار اینکه مشغول کسب روزی حلال هستند، اجر اخروی آنان نیز محفوظ است. لذا ما باید بیش از اینکه برای آبادانی دنیای خود تلاش کنیم به فکر آبادانی آخرتمان باشیم که توصیه اولیاء خداوند و بزرگان دین نیز همواره همین بوده است.
حجت الاسلام و المسلمین کارگر، در قسمت دیگری از سخنان خود افزود: از امام باقر (ع) روایت شده که از پیامبر خدا (ص) درباره بهترین بندگان سؤال کردند. رسول اکرم (ص) فرمودند: الَّذينَ إذا أحسَنُوا استَبشَروا و إذا أساؤُوا استَغفَروا و إذا اُعطوا شَكَروا و إذَا ابتُلوا صَبَروا و إذا غَضِبوا غَفَروا « آنانی که چون نیکی کنند، خوشحال شوند و چون بدی کنند، آمرزش خواهند و چون عطا یابند، سپاس گویند و چون (به بلاها) مبتلا شوند، صبر کنند و چون خشمگین شوند، گذشت کنند » وی با بیان این حدیث ارزشمند به تشریح برخی دیگر از خصلت های مؤمنین پرداخت و مواردی را در این خصوص بیان نمود.
همچنین مدیر حوزه علمیه خواهران استان، با اشاره به شرکت در راهپیمایی حمایت از اقتدار و امنیت کشور، حضور مردم را لبیک دیگری به منویات اخیر مقام معظم رهبری (مد ظلّه العالی) دانست و از این راهپیمایی به عنوان نمایش بصیرت و غیرت ملت بزرگ ایران یاد کرد و این حضور دشمن شکن را مشت محکمی بر دهان دشمنان و یاوه گویان استکبار جهانی در خارج از کشور و حامیان آنان در داخل کشور دانست. وی تصریح کرد: در حوادث اخیر، سخنان به موقع و حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظلّه العالی) باعث شد تا آتش افروزی های بدخواهان بیش از این شعله ور نشود و بیانات به موقع و حکیمانه ایشان جلوی خسارت های بزرگتر را گرفت. البته هنوز مطالبات مردمی از مسئولین کشور باقیست که لازم است برای رفاه و معیشت مردم فکری اساسی کنند و به وعده های خود عمل نمایند.
در پایان این نشست، ضمن قرائت مصوبات قبلی و بیان گزارشی از اقدامات انجام شده توسط هر یک از حاضرین، نکاتی در خصوص مسائل جاری حوزه مطرح گردید و در مورد آن ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنین، مباحث جدیدی توسط حضّار، مطرح شد و مصوباتی نیز به همراه داشت.


