استاد حوزه:

بسیار، مطالعه کنیم و همراه با تقوا، علم خود را بالا ببریم

شناسه خبر : 84219

1398/09/06

تعداد بازدید : 343

بسیار، مطالعه کنیم و همراه با تقوا، علم خود را بالا ببریم
خانم ساروخانی در نشستی که در هفته ی کتاب برگزار شد گفت: باید بسیار و دقیق، مطالعه کنیم و همراه با تقوا، علم خود را بالا ببریم .

به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها)یزد  خانم ساروخانی  در جمع طلاب این مدرسه با اشاره به حکمت149 نهج البلاغه اظهار داشت:خودشناسی، مقدمه خداشناسی است کسی که نیندیشد  هدف از زندگی چیست؟ از کجا آمده؟ به کجا آمده؟ و به کجا می رود؟ نابود می شود.

وی ادامه داد: بنا بر حدیث قدسی،  خداوند به پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) می فرماید :«ما تو را گرامی آفریدیم» یعنی تو بهترین مخلوق من هستی لذا خداوند انسان را به گونه ای آفریده است که می تواند تا آنجا رشد کند که به خدا برسد و رسیدن به این مقام مستلزم تلاش فراوان است.

استاد حوزه با بیان اینکه حب نفس یکی از غرایز انسان است اظهار داشت: خداوند به انسان نعمت اختیار داده است اگراز این اختیار به درستی استفاده کنیم و براعمال و رفتار و گفتار خود مراقبت داشته باشیم درمسیر درست حرکت خواهیم کرد و راه را گم نخواهیم کرد.

وی با اشاره به مقام لقمان حکیم تصریح کرد: لقمان خود را بسیار دوست می داشت لذا کارهای خوب بسیار انجام می داد و خداوند  در ازای اعمالش، به او حکمت داد بطوریکه معلم هزار پیامبر بوده است.

 خانم ساروخانی براهمیت علم همراه با تقوا تاکید کرد و اظهار داشت: کسی که آموزش دیده ولی هنوز به مقام اجتهاد نرسیده است اگر خود را مجتهد بداند در استنباط اشتباه می کند و احکام نادرست از زبانش بیرون می آید لذا خود را ضایع می سازد بنابراین باید دقیق،مطالعه کنیم و همراه با تقوا، علم خود را بالا ببریم.

وی  افزود: ما طلاب ، تحصیل در حوزه را  شروع کردیم ولی باید بر تداوم کار ،مواظبت کنیم تلاش کنیم که خود را به علم و تقوای نهایی برسانیم  و ناامید و خسته نشویم چرا که جامعه بسیار محتاج افراد متعهد می باشد وباید خوب مطالعه کنیم  .

استاد حوزه با اشاره به انواع مطالعات، اظهار داشت: مطالعه درسی اولین نوع مطالعات است. علم به زیاد خواندن، نیست بلکه علم نور است و ما باید به آن نور برسیم باید دل بدهیم و با شور و علاقه درس بخوانیم.

ساروخانی مطالعه مذهبی  و مطالعه جنبی را از دیگرانواع مطالعه دانست و اظهار داشت: علاوه بر مطالعه قران باید درباره موضوعات دیگر بخصوص زندگی نامه علماء وشهداء نیز مطالعه داشته باشیم.

 

نمايش اخبار

اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

اجتماع بزرگ عاشورائیان در بافق

بر پایی موکب حس آرامش در یزد
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴

بر پایی موکب حس آرامش در یزد

اوقات شرعی

امروز : جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴
۱۵ محرم ۱۴۴۷