به گزارش خبر گزاری کوثر از یزد، آقای میر محمدی در بیان از اهداف حوزه علمیه بیان داشت: اهداف حوزه های علمیه؛ شناخت صحیح دین(تفقه در دین)، ابلاغ صحیح دین، اصلاح طلبی در زمین و عینیت بخشیدن به دین و اجراء احکام دینی است و دستیابی به این هدف جز با امر پژوهش امکان پذیر نخواهد بود.
استاد دانشگاه در بیان راهکارهایی برای برجسته سازی و اهتمام به مساله پژوهش افزود: حوزه باید همگام با پیشرفت های دنیا از ابزارهای پژوهشی جدید استفاده نماید و زمینه را برای آموزش دانش پژوهان مهیا کندف همچنین در طلاب جوان ایجاد انگیزه نماید و طلاب جوان را با مسائل پژوهشی و تحقیقی در علوم حوزوی آشنایی کند.
آقای میر محمدی با بیان این که در حال حاضر، ضرورت پژوهش درعلوم حوزوی، بیش از سایر موضوعات استبیان کرد: اصلی ترین مسئله برای پژوهش، مسایل فرهنگی با نگاه به تأمین نیازهای فکری مخاطبان جوان، خانواده ها و تبیین صحیح تفکرات اسلامی می باشد، ضمن این که توجه به نیازهای علمی نظام اسلامی در عرصه های مختلف، بسیار پراهمیت است و التفات به بیانات رهبر معظم انقلاب دام ظله العالی، فوق العاده کلیدی است.
ایشان در بخش دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد:با توجه به شرایط و واقعیت های موجود در جوامع امروزی؛ از قبیل چالش های فرهنگی، اخلاقی و تربیتی و از همه مهم تر اعتقادی و نیز بالا رفتن سطح ناهنجاری های اجتماعی و هم چنین بالا رفتن میزان طلاق، یافتن راه کارهای علمی برای برون رفت از این چالش ها، جهت استحکام بنیان خانواده ها و تربیت فرزندان و جوانان، کاملاً ضروری به نظر می رسد؛ بدین لحاظ لازم است در این زمینه، تحقیقات جدّی صورت گیرد.
آقای میر محمدی در پایان به بیان آسیب های روان شناختی،روش شناختی واجرایی این امر با استفاده از روش مشاهده و تجربه پرداخت و راهکارهای لازم را جهت اجرای بهتر این امر بیان داشت.