«خانم فاضلی»، معاون پژوهش این موسسه بیان کرد: این کارگروه با حضور «حجت الاسلام و المسلمين سید احمدمیرخلیلی »، «حجت الاسلام و المسلمين علیمحمد میرجلیلی»، «حجت الاسلام والمسلمين محمدمهدی خواجه پور» و« حجت الاسلام والمسلمين کمال خواجه پور» اعضاي كارگروه و خانم «صدیقه فاضلی» دبير كارگروه در مؤسسه آموزش عالی حوزوی خواهران میبد برگزار شد.
خانم فاضلی گفت: در کارگروه تخصصی تفسیر وعلوم قرآن، چهار موضوع مورد بررسی قرار گرفت که موضوع خانم سمیرا رضایی با عنوان «تقدیر روزی از نگاه قرآن و نهج البلاغه» و موضوع خانم لیلا محمدی با موضوع« افكار منفي(پارانوئيدي)و عوامل و راههاي درمان آن از ديدگاه اسلام و روان شناسي» به تصویب رسید.
معاون پژوهش مؤسسه آموزش عالی حوزوی خواهران میبد افزود: موضوع «نقد نظریه سعادت از دیدگاه بودا با تأکید بر آیات و روایات» با تغییر عنوان به «سعادت از دیدگاه بودا ونقد آن با تأکید بر آیات و روایات» از خانم مهدیه بیضایی نصرآبادی به تصویب رسید. موضوع «تأثیر علل معنوی در موفقیت با تکیه بر آیات و روایات» از خانم سیده مطهره حسینیمرام نیز مشروط به برطرف شدن ابهامات در بیان مسأله به تصویب رسید.
وی تصریح کرد: یک موضوع نیز با عنوان «بررسی فقهی-تربیتی خطبه حضرت زهرا(سلام الله علیها) از خانم مرضیه متین طبق نظر کارگروه تخصصی فقه و اصول به دلیل تکراری بودن و عدم تبیین نکته ای جدید رد شد.
در پایان جلسه دبیر جلسه با ارائه آیین نامه پژوهشی وظایف هریک از اساتید راهنما و مشاور را خاطر نشان کرد و افزود: اساتید راهنما باید 40 ساعت برای هر طلبه اختصاص دهند تا طلبه بهترین کار تحقیقی خود را زیر نظر استاد راهنما انجام دهد.