به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان یزد، دفتر هنر و تبلیغ نوین حوزه علمیه برادران کشور، با مدیریت حجتالاسلام والمسلمین فاطمینسب و با هدف تمرکز بر شناسایی و مقابله با شبهات الحادی و گرایشهای پوچگرایانه در فضای مجازی، فعالیت خود را در جوار مسجد جامع یزد آغاز کرده است.
این دفتر که با تجهیزات حرفهای رسانهای و گرافیکی راهاندازی شده، در قالب طرحی ملی، مأموریت دارد با استفاده از ظرفیت طلاب مستعد، محتوای هنری و تخصصی برای پاسخگویی هدفمند به شبهات روز تولید و منتشر کند.
حجتالاسلام والمسلمین فاطمینسب، مدیر این دفتر، با اشاره به سابقه بیش از ۱۲ ساله خود در حوزه تبلیغ مجازی در قم، از پذیرش ۱۲ نفر از طلاب برادر در مرحله اول این طرح خبر داد که پس از گذراندن مراحل مصاحبه عمومی، آزمون تخصصی آنلاین و ارزیابی محتوایی، اکنون در شیفت عصر به فعالیت مشغولاند.
در نشست مشترک مسئولان این دفتر با مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان یزد، توافق شد که شیفت صبح فعالیتها به خواهران طلبه اختصاص یابد و روند ثبتنام و ارزیابی اولیه جهت حضور ایشان نیز آغاز گردد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران یزد، با ارائه گزارشی از ظرفیتهای خواهران در عرصه تبلیغ مجازی، به برگزاری سلسله همایشهای کشوری طلاب فعال فضای مجازی اشاره کرد که طلاب خواهر یزد در همایش اخیر موفق به کسب ۲۲ رتبه کشوری شدند.
همچنین خانم مریم حسنپور، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران یزد، با اشاره به تجربیات موفق طلاب خواهر در اجرای طرحهایی نظیر «سی پله تا خدا» ویژه آموزشوپرورش، خواستار بهرهگیری از توان خواهران طلبه در تولید محتوای تخصصی و همچنین استفاده از ظرفیت مبلغان امین، دانشگاهی، بیمارستانی و اصناف بانوان جهت شناسایی میدانی شبهات شد.
بر اساس این گزارش، تمامی محتواهای تولیدشده در این طرح، پس از طی سه مرحله ارزیابی علمی، رسانهای و هنری، در قالب قالبهایی چون اینفوگرافی، پادکست، کلیپ، تیزر و عکسنوشته، آماده انتشار شده و در شبکهای متشکل از بیش از ۴۰ هزار پایگاه و بستر مجازی منتشر خواهد شد.
در پایان، خانم حسنپور به عنوان رابط رسمی همکاری میان دفتر هنر و تبلیغ نوین حوزه علمیه برادران و حوزه علمیه خواهران استان یزد معرفی شد.



