به گزارش روابط عمومی، خانم عابدینی گفت: فضای مجازی برای نوجوانان مانند تیغ دولبه است. نوجوانانی که شیوع کرونا، آموزش و درسهایشان را به بستر مجازی کشاند، اگر آموزش استفاده از این امکانات را دریافت نکنند، ممکن است آسیب ببینند.
خانم عابدینی اذعان داشت: نوجوانان، تجارب استفاده از اینترنت را با والدین خود به اشتراک بگذارند تا والدین به فرزندان خود نحوه استفاده از اینترنت به منظور شکوفائی و بالفعل شدن استعدادهای درونی آنان را آموزش دهند. هر چیزی را که در اینترنت مطالعه و یا مشاهده می نمایند ، ممکن است درست نباشند، در صورت عدم اطمینان از صحت یک موضوع ، آن را به والدین اطلاع داده تا کمک لازم به آنان ارائه گردد.
سکینه دهقانی افزود: همواره قوانینی در خانه برای استفاده از اینترنت در خانه وضع کنید. قوانینی که هم زمان و مدت زمان استفاده از اینترنت در آن مشخص باشد و هم اینکه روشن کند چه استفاده هایی از اینترنت ممنوع است. حفظ حریم خصوصی در اینترنت ضروری و مهم است. استفاده از هویت واقعی در همه ی سایت ها و دادن ایمیل ممکن است خطرهایی به دنبال داشته باشد. هر کسی می تواند با هویت غیرواقعی در اینترنت فعالیت کند و در عین حال اعتماد دیگران را برای مقاصدی شوم جلب کند. در واقع والدین می بایست در طول زمان فرزندشان را با شیوه های آموزشی ترجیحا پژوهش محور، از تمامی فرصت ها و تهدید هایی که اینترنت برای او به وجود آورد، آگاه کنند.
شایان ذکر است که در آخر، مبلغین به سوالات نوجوانان پاسخ دادند.