به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر نشست پژوهشی به صورت آنلاین با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای وافی مسئول گروه جهادی فرهنگی روایتگران نور با موضوع جهاد فرزند آوری در گروه نشست های مجازی مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر در پیام رسان ایتا برگزار شد.
استاد وافی در ابتدای کلام درباره ی موضوع فرمودند که موضوع جدید و نوظهوری نیست و به اندازه طول تاریخ مخالفت داشته و قرآن کریم صراحتا و با آیه ای تند می فرماید:«لا تقتلوا الاولادکم......»یعنی این کشتن بچه ها مال امروز نیست که می بینید اسقاط جنین روزانه به ده هزارتا رسیده است و از این هزار تا ده مورد مجوز دارد و در آن زمان هم که دخترهای خود را می کشتند تعداد محدودی به خاطر این بوده که فرزندشان دختر بوده ولی تعداد زیاد آنها به خاطر ترس از فقر فرزندانشان را می کشتند.
هم چنین خاطرنشان کردند ما یکی فقرداریم و یکی تخیل و تصور فقر.و امروزه به خاطر خوف املاق بچه نمی آورند.
حجت الاسلام وافی فرمودند:ایران رکوردار کاهش جمعیت است یعنی پیرترین کشور دنیا که الان ژاپن است مسیری که برای رسیدن به سالخوردگی طی کرد در24سال طول کشید ولی در ایران 10سال طول کشیده است. سرعت کاهش جمعیت جوری بود که سال1368وقتی موضوع کنترل نسل به اسم تنظیم خانواده مطرح شد قراربود که تا سال1390ازشش فرزند به چهار فرزند صورت بگیرد ولی درسال1372این اتفاق افتاد.
درپایان جلسه فرمودند که ایا طلبه ها می توانند کاری انجام بدهند؟
چهار راهکار را ذکر کردند:1 -مطالبه گری 2-فرهنگ سازی 3-تربیت نیرو 4-شبکه سازی و هم چنین نکته پایانی را ذکر کردند که ما ارزش فرزند آوری را به مردم نگفته ایم که فرزند چقدر اهمیت دارد اینکه مادر چقدر اهمیت دارد چرا پیامبر(ص) می فرمایند: هر بار که مادر فرزند خود را شیر می دهد مانند این است که فرزندی از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده است .