مرکز تخصصی فقه و اصول فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) اردکان

برگزاری سلسله نشست های سیاسی با محوریت انتخابات

شناسه خبر : 107481

1400/03/06

تعداد بازدید : 237

برگزاری سلسله نشست های سیاسی با محوریت انتخابات
به گزارش مرکز تخصصی فقه و اصول فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) اردکان اولین جلسه از سلسله نشست های سیاسی با محوریت انتخابات به صورت مجازی و حضوری در تاریخ 29/02/1400 برگزار شد.

در این نشست که با حضور آقای محمد جواد فاضلی فعال سیاسی سپاه، موضوع «چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده در انتخابات» بررسی شد.

فاضلی ضمن تاکید بر اهمیت شرکت در انتخابات گفت: انتخابات از دو جنبه اهمیت بسیاری دارد: یکی جنبۀ داخلی آن  چرا که با انتخاب رئیس جمهور چرخش نخبگانی در کشور صورت می گیرد  و چند هزار مدیریت تغییر می کند. پس نگاه این فرد باید به داخل کشور باشد و نیم نگاهی به کشور های همسایه داشته باشد.جنبۀ خارجی انتخابات امنیت کشور است که اگر در انتخابات شرکت نکنند امنیت کشور زیر سوال می رود زیرا مردم با این کار از دولت و نظام کشور خود فاصله گرفته اند.

وی افزود: هر فردی که انتخاب و روی کار بیاید تفکرات مختلفی دارد. برخی بر این باورند که حل مشکلات با اتحاد با کد خدا و برداشتن تحریم ها است.بعضی دیگر معتقدند که حتی مدیران داخل کشور هم باید از خارج باشند اما تفکر انقلابی این است که تمام مشکلات مربوط به تحریم نسیت و فقط نبود مدیریت علت اصلی مشکلات است و وقتی نمی توانیم تحریم را رفع  و برداریم می توانیم آن را خنثی کنیم به این صورت که نفت خام را تبدیل به فرآورده های نفتی کنیم و آن را به صورت خام نفروشیم و دیگر این که دلار کنار بگذاریم و با پول مشترک کشورها کار کنیم.

در پایان فاضلی با پاسخ به سوالات متعدد در این زمینه تاکید کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید در انتخابات شرکت و فرد اصلح را انتخاب کنیم.


 

نمايش اخبار

اوقات شرعی

امروز : جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴
۸ محرم ۱۴۴۷